24 juli 2017

AOH summerar omgång 15

Seger för samtliga topplag att Dalkurd har fem poäng upp till serieledaren Brommapojkarna, och fem poäng ner till HIF som ligger på kvalplats till Allsvenskan.I botten kämpar Gefle förgäves. Serietrean Helsingborgs IF fick en smakstart på höstsäsongen när laget tog tre poäng mot Örgryte. Efter en mållös första halvlek så avgjorde Jesper Lange med matchens enda mål i den 69:e minuten. Falkenberg tog en tung och,framförallt, rättvis seger med 0-3 borta mot Norrby efter två mål av Tobias Englund och ett av Erik Pärsson. Hasse Eklunds lag fick dock extra hjälp […]...
Källa: Allt om HIF